7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Özhaseki'ye ziyaretçi akını

BAŞKAN ÖZHASEKİ'YE ZİYARETLER

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Mustafa Germirli İmam Hatip Lisesi'nde okuyan yabancı öğrencileri makamında ayrı ayrı kabul etti.

Başkan Özhaseki'nin ilk konukları Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hayrettin Şahin, okul öğretmenleri ve yurt dışından eğitim görmek amacıyla Kayseri'ye gelen yabancı uyruklu öğrenciler oldu. Ziyarette ayrıca İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Ali Şahan ve yeni yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Başkanlık Brifing Salonu'nda gerçekleşen ziyarette konuşan Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hayrettin Şahin, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin eğitime verdiği destekten övgüyle bahsederek, "Okulumuzda 45 ülkeden 401 öğrenci eğitim görmekte. Kayseri'nin gönül erlerini yetiştirme amacındayız. Bizlere verdiği destek nedeniyle Başkanımız Mehmet Özhaseki'ye çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"ASLEN UGANDALI, ŞAHSEN KAYSERİLİYİM"

Başkan Özhaseki'ye kendilerini tanıtan öğrenciler arasında bulunan Ugandalı Yusuf Mugoya'nın "Aslen Ugandalı ama şahsen Kayseriliyim" şeklindeki sözleri salonda sıcak bir atmosfer oluşturdu.

İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Ali Şahan ise yeni yönetim kurulu olarak Başkan Özhaseki'ye nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin sonunda Başkan Özhaseki'ye öğrenciler teşekkürlerini sunmak amacıyla çiçek takdim ederken, okul yönetimi ise bir plaket verdi.

Başkan Özhaseki'nin ağırladığı diğer konuklar ise Kayseri Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş ve oda yönetim kurulu üyeleri oldu.

Kayseri Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş, Ziraat Odası Yönetim Kurulu'na yeni seçilen üyelerle birlikte Başkan Özhaseki'ye tanışma ziyaretinde bulunduklarını ifade ederek, "Başkanımızdan talepte bulunmak için gelmedik. Çünkü Başkanımız gereken her şeyi zaten yapıyor. Çiftçilerimizin sorunlarıyla yakında ilgileniyor. Bu nedenle kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Özhaseki ise ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi hinterlandına yeni dahil olan mahalle ve köylerde başlatmış olduğumuz altyapı ve yol çalışmaları tamamlanmak üzere. Çok az bir eksiğimiz var onu da çok kısa süre içerisinde bitireceğiz" şeklinde konuştu.

BAŞKAN ÖZHASEKİ'YE ZİYARETLER
BAŞKAN ÖZHASEKİ'YE ZİYARETLER
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2011 Cuma 17:39:02
Güncelleme :25 Şubat 2011 Cuma 18:54:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?