1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Özsüt'ten frambuazlı sütlaç

Türkiye'de en sevilen tatlılarını üretmeye özen gösteren Özsüt, bir yeniliğe daha imza attı. Ramazan sofraları için dünyada ilk kez frambuazlı güllaç hazırlayan Özsüt, Ramazan ile birlikte porsiyonu 4,5 YTL'den tatlı severlerle buluşmaya başladı.

Frambuazla hazırlanmış beyaz çikolatalı özel bir krema ve en lezzetli antepfıstıkları kullanılarak üretilen frambuazlı güllacın üzerini yine frambuaz meyveleri süslüyor. Hafifliğiyle dikkat çeken frambuazlı güllaç, hem lezzeti hem de görüntüsüyle iftar sofralarına renk katıyor. Türkiye'nin en sevilen tatlılarını üretmeye özen gösteren Özsüt, 1938'den bu yana tatlı meraklılarına en güzel lezzetleri sunuyor. Özsüt, ülkemizde hiçbir tatlı zincirinde bulunmayan çeşitlilik ve farklılıkta bir ürün yelpazesine sahip bulunuyor.

Pastadan sütlü tatlılara, dondurmadan keklere kadar pek çok farklı lezzeti yepyeni bir konsept anlayışıyla sunan Özsüt, üretimini en sağlıklı koşullarda, yüksek hijyen standartlarında gerçekleştiriyor. Ramazan sofralarını süsleyen geleneksel tatlıların yanı sıra değişik lezzetler de üreten Özsüt, ürettiği lezzetleri Kayseri'de de Kayserililer'in beğenisine sunuyor.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2007 Cuma 12:47:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?