4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Paintball turnuvası kura çekimi

Hey Grup bünyesinde bulunan CBS Bilişim Sistemleri'nin tanıtım yemeği ve Beyaz Bilgisayar, CBS Bilişim-Sentez Çözüm Ortaklığı kapsamında düzenlenen Paıntball turnuvası fikstür çekilişi yapıldı.

Ankara yolu üzerinde bulunan bir restoranda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına CBS Bilişim Genel Müdürü Levent Kocaman, CBS Bilişim İç Anadolu Bölge Müdürü Ömer Ulusoy, CBS Bilişim İç Anadolu Çözüm Ortağı Müdürü Emin Aktaş, CBS Bilişim Kanal Müdürü Levent Kocaman ve çok sayıda davetli katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan CBS Bilişim İç Anadolu Çözüm Ortağı Müdürü Metin Aktaş, bilişimin çağdaş yaşamın her alanında kendine yer edinmiş olduğunu belirterek, internetin yoğun kullanımının bu gelişmeyi güçlendirdiğini söyledi. Aktaş, bilgisayarın dünya çapında yaygınlaşmasıyla birçok alanda devrim niteliğinde değişimlerin de olduğunu kaydederek, “CBS Bilişim, değişimlere ayak uydurarak en küçük işletmelerden binlerce kişinin çalıştığı fabrikalara kadar birçok sektöre çözüm sunmaktadır. Temel prensibi, kaliteli, güvenilir, esnek ve kullanımı kolay sektörsel yazılımları, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla sunarak kullanıcının bilgi sisteminden maksimum verim elde etmesini sağlamaktır. Böylelikle şirket yöneticileri, şirketlerini kolaylıkla yönetebilecek ve rekabet şartlarına kolaylıkla ayak uydurabilecektir" dedi.
Daha sonra kürsüye gelen CBS Bilişim Kanal Müdürü Tunç Pınar ise, bilişimin yaşam içindeki önemine değinerek, firmaları hakkında bilgiler verdi.

Sürpriz çekilişinde olduğu gecede Ali Türkaslan isimli basın mensubu cep bilgisayarı kazandı. Toplantı, yapılan konuşmaların ardından izlenen kısa film ve Paıntball Turnuvası fikstürü kura çekimiyle son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 13:12:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?