30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Palas Belediye Başkanı trafik kurbanı

Kayseri'nin Tuzhisar İlçesi'ne bağlı Palas Belediye Başkanı Bilal Ergün, makam otosuyla geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybederken, eşi ve çocuğu ağır yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Kayseri'nin Tuzhisar İlçesi'ne bağlı Palas Belediye Başkanı Bilal Ergün, ailesiyle birlikte Kayseri'ye iftar yemeğine geldi. Akşam saatlerinde 38 HC 772 plakalı makam otomobiliyle tekrar dönüşe geçen Bilal Ergün, Tuzhisar İlçesi girişinde yolun sol tarafından ilçeye giriş yapmak istedi. Toprak zemin nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Belediye Başkanı Bilal Ergün, yol üzerinde otomobiliyle takla atmaya başladı. 100 metre boyunca takla atan otomobil, daha sonra yol kenarında bulunan büyük bir söğüt ağacına çarparak durdu. 

Kazada belediye başkanının makam otosu hurda yığınına dönerken, Belediye Başkanı Bilal Ergün (47) araçtan dışarıya fırlayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada otomobilde bulunan belediye başkanı Ergün'ün eşi Akkız Ergün (44) ve kızı Sena Ergün (6) ise ağır yaralandı. Çevreden gelen vatandaşlar tarafından otomobilden çıkartılan anne kız ambulansla önce Bünyan İlçesi Devlet Hastanesi'ne, ardından Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Kazada hayatını kaybeden Doğru Yol Parti'li Belediye Başkanı Bilal Ergün'ün ölüm haberini alan ilçe halkı da olay yerine geldi. Jandarma ekipleri kaza yeri ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2006 Cumartesi 10:34:12
Güncelleme :14 Ekim 2006 Cumartesi 17:15:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Avukat Bahri Egemen IP: 88.229.93.xxx Tarih : 14.10.2006 23:28:13
Halkının mutluluğu için büyük hizmetleri ve çalışmaları olan Milli Eğitim Camiasının bir neferi sayın başkanımıza allahtan rahmet ailesine acil şifalar dilerim. Avukat Bahri Egemen