1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Parçalanmış cesedin sırrı çözüldü

Kayseri'de, 6 ay önce Kızılırmak kenarında bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü.

Hayvanlar tarafından parçalandıktan sonra sadece 2 bacak ve 1 kol kısmı kalan cesedin kimliği, DNA testinden sonra belirlenmişti. 2006 yılında Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Yemliha kasabasının Arpalık mevkiinden geçen Kızılırmak kenarında ceset parçaları bulunmuş, Kocasinan Jandarma Komutanlığı ekipleri ve olay yeri inceleme ekiplerince yapılan araştırmalar neticesinde DNA testi yapılan cesedin A.K. isimli şahsa ait olduğu belirlenmişti.

İl Jandarma Komutanlığı, Kocasinan Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar neticesinde, öldürülen A.K.'nin S.B. isimli kadınla dost hayatı yaşadığı belirlendi.

S.B., savcılığa verdiği ifadede, cinayeti kız kardeşinin kocası B.A.'nın işlediğini ve cesedi Kızılırmak kenarına attığını itiraf etti. S.B., savcılığa verdiği ifadesinde, KASKİ'de çalışan eniştesi B.A. ile 15 yıldır ilişkisi olduğunu ve aynı zamanda öldürülen A.K. ile de dost hayatı yaşadığını belirtti.

Eniştesi B.A.'nın kendisini kıskandığını ve olay günü konuşmak amacıyla Kızılırmak kenarına kendisi de dahil olmak üzere gittiklerini anlatan S.B., burada A.K. ile B.A. arasında çıkan tartışma sonucu eniştesi B.A.'nın A.K.'yı silahla vurarak öldürüp Kızılırmak kenarına attığını söyledi. S.B., olaydan sonra eniştesinin bu olayı kimseye söylememesi için kendisini dövdüğünü ve tehdit ettiğini itiraf etti.

Cumhuriyet Savcılığı'nca yapılan sorgulamaların ardından S.B. serbest kalırken, B.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
iha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2007 Pazar 17:35:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fevzi uçar IP: 88.230.174.xxx Tarih : 10.06.2007 23:44:00
bence çağdışı bir vahşetkadın dürüst olsa erkek birşey yapmaz suç bence kadındadır...