8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Pastadan Erciyes dağı

PASTADAN ERCİYES DAĞI

Kayseri’de Turizm Haftası kutlama etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlik kapsamında, Melikgazi Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde öğrenciler tarafından Erciyes Dağı’nı şeklindeki pasta hazırlandı.

Melikgazi Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde, Erciyes Master Planının tanıtımı için bir araya gelindi. Hazırlanan etkinlikte, öğrenciler hazırladıkları yemeklerle dereceye girmeye çalıştı. Program çerçevesinde Erciyes Dağı pasta tasarımını yapan öğrenciler de gelen misafirlerin dikkatini çekti.

Erciyes Dağı pastasının tasarımı ise Turizm Meslek Lisesi Öğretmeni Süha Sinan Sümenge ile öğrenciler Emre Tokuş, Utku Şahbaz ve Safa Şeyhalio tarafından yapıldı. Pasta hakkında bilgi veren Süha Sinan Sümenge, bu pastayı yapmak için çok uğraştıklarını belirterek, “Pastayı yapmamız 3 gün sürdü. 3 öğrencimizle birlikte yaptık. Bu pastada kullanılan malzemeyle 11 katlı pasta yapılabilir” dedi.

Yaptıkları pastanın gerçeğiyle aynı olduğunu belirten Sümenge, “Yaptığımız pastanın gerçek Erciyes Dağı’ndan farkı yok. Bu pastayı yapmak için ben ve öğrencilerim çok emek harcadık” diye konuştu.

PASTADAN ERCİYES DAĞI
PASTADAN ERCİYES DAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2011 Pazartesi 14:41:02
Güncelleme :18 Nisan 2011 Pazartesi 20:12:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?