3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Pastırmalar yola serildi

Kayseri'de otobüsle çarpışan otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince kurtarılırken, araçta bulunan pastırmalar polislerce ekip otosuna taşındı.

Edinilen bilgiye göre önceki gece saat 02.00 sıralarında M.B. yönetimindeki 38 AB 160 plakalı özel halk otobüsü, Mevlana 1. Cadde ile Erkilet Bulvarı'nın kesiştiği kavşaktan karşıya geçmek isteyen A.K. (33) yönetimindeki 38 HE 787 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada otomobil yol kenarına savrulurken, hızını alamayan otobüs karşı şeride geçti. Orta refüjdeki taşları kıran ve levhaları deviren otobüs, daha sonra Kocasinan Sosyal Tesisleri'nin önünde bulunan beton alana çarparak durabildi.

Kazada otomobilin sürücü mahallinde sıkışan A.K., itfaiye ekiplerince çıkarılarak ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Öte yandan hurdaya dönen otomobilin bagajında ve arka koltuklarında bulunan onlarca kilo pastırma, olay yerine gelen ekiplerce polis otosuna taşınarak istif edildi.

Ortalama değeri 2 bin 500 YTL olan pastırma polis merkezine götürülürken, otomobil ise otoparka çekildi. Otomobil sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olay nedeniyle kavşak bir süre trafiğe kapalı kaldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 11:21:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?