30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Pegasus havayolları seferlere başlıyor

Pegasus Havayolları Kayseri seferlerine başlıyor. Düzenlenen tanıtım toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı bir sunum yaptı.
 
Hilton Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Kayserili olup Kayseri'ye 37 yıl sonra geldiği için pişmanlık duyduğunu kaydetti. Şirket hakkında bilgi veren Ali Sabancı, Pegasus Havayolları'nın ilk defa 1 Kasım 2005 tarihinde kendi yolcusunu taşımaya başladığını kaydetti. Aile şirketi olduklarını ve öncelikli amacın güven olduğunu kaydeden Sabancı, "Pegasus, 16 yıllık geçmişiyle Türkiye'nin en köklü ve güvenilir özel havayolu şirketidir. Sektöre getirdiği ilkelerle yolcularına kaliteli ve keyifli seyahatler sunan Pegasus, fark yaratan hizmetlere devam edecek. Şirkette aile kavramını kullanıyoruz. Sektörde ilk defa kazanç paylaşım sistemini uyguladık. Şirketi devraldığımızdan sonra ne kadar kar edersek edelim bunu şirkette 3 yıldan fazla çalışmış tüm bireylerle paylaşma kararı aldık. Yurtiçi tarifeli uçuşa 1 Kasım 2005 yılında başladık ve 1 yaşımızı doldurmadan 1 milyon 400 binin üzerinde misafir taşıdık. 200 binin üzerinde misafirimiz ise en düşük fiyattan uçuş keyfini yaşadı. Yurtdışında ise 40'a yakın tur operatörü ve başka havayolları için uçuyoruz. Amacımız emniyet ve güvenden hiçbir suretten ödün vermeden, yenilikçi ve uygun fiyatlı, rahat ulaşılabilen, zamanında kalkan, yolcuya karşı güler yüzlü ve samimi bir havayolu olmaktır. Bize yakıştırılan 'Geleceğe talip olan havayolu' sözünün hakkını vereceğiz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 16:41:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ethem giray IP: 88.224.220.xxx Tarih : 21.10.2006 15:12:34
ya ben bu ali sabancı'yı çok sevmeye başaldım gerek konuşması gerekse hareketleri ile tıpkı amcası rahmetlik sakıp sabancıyı andırıyor sizcede öyle değilmi