4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Personel sağlık kontrolünden geçti

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, sağlık olmadan huzurlu ve verimli olmanın çok zor olduğunu söyledi.

Başkan Bekir Yıldız, Türk Diyabet Cemiyeti Kayseri Şubesi ile ortaklaşa yapılan çalışmada Kocasinan Belediyesi personelini şeker taraması başta olmak üzere bazı testlerle sağlık kontrolünden geçirdiklerinin altını çizdi.

Sağlığın ihmale gelmeyecek kadar önemli ve kıymetli olduğuna dikkat çeken Bekir Yıldız, “Personelimizin sağlığı bizim için önemlidir. Belediyemizin hizmetlerinde personelimizin katkısı büyüktür. Personelimizin sağlığını kendi sağlığımız gibi önemsiyoruz. Sağlık insanın önemli emanetidir. Herkes belli aralıklarla gerekli testleri yaptırmalıdır. Sağlık olmadan sağlıklı çalışıp verimli olmak çok zordur. Bir nefeslik sıhhat her şeyden kıymetlidir” dedi.

Türk Diyabet Cemiyeti Kayseri Şubesi Kayseri Müdürü Ekrem Çimen ise, diyabet gibi önemli bir hastalığı toplumun yeterince bilmediği için hastalığı tanıtmak, gerekli tedbirleri anlatmak için çalıştıklarını söyledi. Çimen, “Hastalığı tespit etmek ve bilgi vermek amacıyla Kocasinan Belediyesi personelini şeker, kolestrol, kan lipidi, tansiyon ve vücut kitle endeksi gibi çeşitli testlerle taramadan geçirdik. Sonuçlara göre bilgi vereceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 17:49:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?