5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Personelden Yıldırım'a ziyaret

Kayseri'nin Talas Belediye personeli, Başkan Rifat Yıldırım'ı makamında ziyaret ederek, modern belediye binası için teşekkür etti.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'a sürpriz bir ziyaret eden belediye personeli, üzerinde Türk ve Anzak askerlerinin sembolize edildiği satranç takımını hediye etti.

Belediye personeli adına bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Önal, “Bize verdiğiniz değere teşekkür etmek amacıyla buradayız. Bize çok nezih, çok güzel ve pırıl pırıl bir hizmet binası kazandırdınız. Bize verdiğiniz değerin bir göstergesi olarak bu satranç takımını belediye personeli olarak kabul etmenizi diliyoruz” dedi.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ise, ziyaretten dolayı hem şaşırdığını hem de çok duygulandığını ifade etti. Başkan Yıldırım, “Bu nezaketi gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz ve sizleri gerçekten sevdiğimi, sizlerle çalışmaktan memnun olduğumu söylemek isterim. Bir mekan, içerisinde yaşayanlarla onurlanıyor. Asıl buradaki onur sizlerin alın teri. İlk göreve geldiğimdeki mekana bakıp kabullenmediğim yönlerini hepiniz biliyorsunuz. Çünkü, kendi çalışma alanımızı bu şehre yakışır hale dönüştürmemiz gerekiyordu. Bu duyguyla işe başlamış olduk Bugün itibariyle de hem sizleri rahat ettiriyor hem de halkımıza rahat bir hizmet veriyoruz. Bilgisayar ve internet bağlantısı bulunmayan bir belediyeden son derece teknolojik ve modern fiziki donanımıyla Talas'a yakışan bir binayı birlikte hizmete sunduk. Büyük bir incelikle personelimizin armağanı hakikaten manidar bir hediye. Kırgızistan Talas Belediye Başkanı kendilerini ziyaret ettiğimde bana tavsiye olarak bir siyasetçi satrancı çok iyi bilmelidir demişti. Aslında satranç kültürümüz olmasına rağmen maalesef çok başarılı değiliz. Çünkü insana hizmet etmek herkese nasip olmuyor. Acaba onun bir ihtiyacını giderir misiniz? Onun acısını mutluluğunu paylaşır mısınız? Bunların hepsi ayrı ayrı bir kıymet. Özellikle birliğimize, dirliğimize, saygımıza ve sevgimize çok dikkat etmemiz gerekiyor. Biz bunlara her zaman çok dikkat ettik ve hepinizde gördünüz yönetim olarak asla ve asla ayrımcılık yapmıyoruz. İçimizde kötü huylu davranışları barındırmamaya dikkat ettik. Nazik davranışları için hepinize teşekkür ediyorum. Halkımız ve personelimiz tüm hizmetlerin en iyisine layıktır” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 15:28:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?