4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Piknik alanlarına ilgi azaldı

Kayseri'de 2002 yılından beri faaliyette olan Mehmet Çalık Beştepeler Mesire Alanı İdarecisi Menderes Öztürk, kene iddiası sebebiyle mesire alanına ilginin bir ayda yüzde 100 azaldığını söyledi.

Kayseri'de altı yıldır hizmet veren Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Mehmet Çalık Beştepeler Mesire Alanı'na ilgi, son zamanlarda yoğunlaşan kene iddiaları nedeniyle azaldı. Mesire alanında her gün düzenli olarak gerekli ilaçlamaların yapıldığını belirten Mehmet Çalık Beştepeler Mesire Alanı İdarecisi Menderes Öztürk, yaz sezonu olmasına rağmen son bir ayda ilginin iki kat azaldığını ifade etti.

Kayseri'nin en güzel piknik alanlarından biri olan Beştepeler Mesire Alanı'na vatandaşların gönül rahatlığı ile gelebileceğini kaydeden Öztürk, "Bazı kişiler piknik alanımızda kene olduğunu iddia etmiştir. Fakat böyle bir şey yoktur. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, her gün düzenli olarak ilaçlama çalışmalarını yapıyor. Uzun zamandır Kayserili vatandaşların hizmetinde olan mesire alanı için bu tür iddiaların ortaya atılması bizleri üzdü. Piknik alanımızda asla kene yoktur, herkes rahatça piknik yapmaya ve stres atmaya gelebilir" dedi.

Mesire alanına piknik yapmaya gelen bazı vatandaşlar ise şimdiye kadar hiç keneye rastlamadıklarını söyleyerek iddiaların asılsız olduğunu vurguladı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 10:08:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 88.247.63.xxx Tarih : 16.07.2008 20:55:01

yalan söylüyorlar.. ben gördüm keneyi var orda kene... kayseride piknik alanları arasında keneye en uygun yerde beştepeler mesire alanıdır... gitmeyin vatandaşım kardeşim üçkağıda gelmeyin:):)