5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Piknik malzemesi satışında patlama

Kayseri'de havaların ısınmasıyla birlikte insanlar mesire alanlarına akın ederken, mangal, semaver, ızgara gibi piknik malzemesi satışlarında da artış meydana geldi.

Havaların ısınmasıyla birlikte insanların mesire alanlarını doldurması piknik malzemesi satıcılarının yüzünü güldürüyor. Eski Sanayi Bölgesi 3. Cadde'de piknik malzemeleri satıcılığı yapan Akın Soba Sanayi Yöneticisi Mustafa Salabaş, havaların ısınmasıyla birlikte işlerinde artış meydana getirdiğini söyledi.

Salabaş, "Havaların kötü gitmesinden dolayı işlerimizde bir kıpırdama yoktu. Havaların ısınmasıyla birlikte, özellikle bu hafta sonu bir hareketlilik başladı. Böyle devam ederse havalar daha çok sıcak olacak ve işlerimizde artacaktır. Bu hafta sonu Kayseri'deki piknik olanları doluydu. Bizimde bundan dolayı bir yoğunluğumuz oldu" dedi.

Salabaş, piknik malzemesi fiyatlarının uygunluğundan da bahsederek, "Fiyatlarımız uygun ve müşterilerimize taksit imkanı sunuyoruz. 5 TL'den başlayıp, büyüklüğüne ve kalitesine göre 150 TL'ye kadar mangal çeşitlerimiz var. Mangalın dışında semaver, et kavurma sacı, tel ızgara, mangal şişi gibi malzemeleri de uygun fiyatlara veriyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 17:39:10
Güncelleme :18 Mayıs 2009 Pazartesi 17:40:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?