5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Pilotların sertifika heyecanı

Kayseri'nin Talas Belediyesi ve Türk Hava Kurumu işbirliğiyle düzenlenen radyo kontrollü model uçak kursunu başarıyla tamamlayan 14 pilot, törenle sertifikalarını aldı.

Talas Belediyesi nikah salonunda düzenlenen model uçak kursu sertifika törenine Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, THK Kayseri Şube Başkanı Erhan Eğilmez ve kursiyerler katıldı. Törende bir konuşma yapan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, hava sporlarında Kayseri'nin bir merkez haline geldiğini ifade etti.

Başkan Yıldırım, “Yamaç paraşütü, yelken kanat ve model uçakta geldiğimiz nokta son derece taktir görmektedir. Havacılık sporlarımızın gelişmesine katkı sağlayan Türk Hava Kurumu'na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Turizm kenti haline getirdiğimiz Talas'ta hava sporları vazgeçilmez hale geldi. İnşallah uluslararası organizasyonlar gerçekleştirdiğimiz yamaç paraşütü ve yelken kanat sporlarıyla birlikte Talas semalarında model uçaklarımızı göreceğiz” dedi.

THK Kayseri Şube Başkanı Erhan Eğilmez ise, gelecekte açacakları kurslara iyi bir başlangıç oluşturduklarını belirterek, havacılık sporlarına her türlü desteği veren Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından radyo kontrollü model uçak kursuna katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 17:24:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?