1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

PKK üyesi 1 kişi yakalandı

Terör Örgütü PKK'ya üye olmak suçundan aranan şahıs, Kayseri-Malatya karayolu üzerinde Pınarbaşı Jandarma ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Aldığı bir ihbarı değerlendiren Pınarbaşı Jandarma ekipleri, Diyarbakır’dan yolcu otobüsü ile İstanbul’a gittiği bildirilen PKK üyesi Osman T.’nin (42) yakalanması için yol kontrol çalışması yapmaya başladı. Yapılan kontroller esnasında, yolcu otobüsünün içerisinde bulunan ve 2003 yılından bu tarafa arandığı belirtilen Osman T., jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Osman T.’nin yapılan sorgusunun ardından silahlı terör örgütüne üye olmak ve örgütsel çalışmalarda bulunmak suçlarından, Pınarbaşı adliyesinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Kayseri kapalı cezaevine konuldu.Öte yandan yakalanan Osman T.’nin yanında bulunan bilgisayar kasasına da el konulduğu bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 12:01:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kazim erdogan IP: 83.225.118.xxx Tarih : 22.11.2007 18:04:15

KAYSERİMİZ huzurlu iller arasında ilk sıralarda.Bundan istifade edip o güzergahı çok rahat kullanıyorlar. kayseri geçiş güzerğahları oldu.bilmiyen bilsin.bilenlerde ne yapıyorlar.