5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Polis MYO'da eğitim yılı başladı

Kayseri Polis Meslek Yüksekokulu 2009-2010 Akademik Eğitim Öğretim Yılı düzenlenen törenle başladı.

Kayseri Polis Meslek Yüksekokulu Seminer ve Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Altıntuğ, Kocasinan Kaymakamı Mustafa Hotman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Atsız, İl Sağlık Müdürü Kadir Çetinkara, İl Müftüsü Şaban İşlek ve çok sayıda davetli katıldı. Tören öncesi davetlilere, öğrenciler tarafından hazırlanan tanıtım filmi izlettirildi.

Tanıtım filminin ardından kürsüye gelen Kayseri Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Şahin, 600 kişi ile başlayacakları yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere hukuki, mesleki, uygulamalı ve kültür alanları dahil olmak üzere toplamda 44 ayrı ders verileceğini söyledi. Bu yıl öğrencilere ilk defa mesleki İngilizce, halkla ilişkiler ve iletişim, ilk yardım, toplum psikolojisi ile olay yeri ve kriminal dersleri de verileceğini kaydetti.

Kayseri Polis Meslek Yüksekokulu'nun bu yıl farklı bir gurur yaşadığını da sözlerine ekleyen Şahin, "Okulumuzda görev yapan polis arkadaşlarımızdan bir tanesi 18-24 Haziran 2009 tarihleri arasında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Teakwondo Dünya Takımlar Şampiyonası'na Milli Takımlar Antrenörü olarak çağrılmıştır. Ayrıca yine milli takımımız bu şampiyonadan birincilik ile ayrılarak, okulumuza ve ülkemize ayrı bir gurur yaşatmıştır" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Kayseri Polis Meslek Yüksekokulu'nda ders verecek öğretmenler sırayla tanıtıldı. Ardından Kayseri Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Şahin, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici'ye katkılarından ve desteklerinden dolayı bir plaket takdim etti.

Türkçe öğretmeni Ahmet Duran Beklet'in ilk dersi vermesiyle 2009-2010 eğitim öğretim yılı başladı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 16:22:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?