3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Polis MYO'da eğitim yılı başladı

Kayseri Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Sıtkı Kahraman, polisin vatandaşlara tatlı yüzle yaklaşması ve onların gönüllerini fethetmesi gerektiğini söyledi.

Kayseri Polis Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu'nda gerçekleşen 2008-2009 eğitim-öğretim yılı açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Vali Mevlüt Bilici, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cemal Temizöz, Baro Başkanı Ali Aydın ile çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşan Polis Okulu Müdürü Mehmet Sıtkı Kahraman, yeni eğitim-öğretim yılına 610 öğrenciyle başladıklarını söyledi.

Okulları hakkında bilgiler de veren Kahraman, polis teşkilatının devleti temsil ettiğini kaydetti. Kahraman, "Devletin polis teşkilatında istekleri var. Bunun olması içinde polislerimizin son derece kültürlü olması lazım. Polisin vatandaşlarla iyi iletişim kurması gerekir. Polislerimiz tatlı dil ve güler yüzle, halkla bütünleşerek hareket etmelidir. Polis vatandaşlara tatlı bir yüzle yaklaşırsa, onların gönüllerini fetheder ve devletin gücünü ortaya koyar. Polis acı ve tatlı günde mutlaka vatandaşların yanında olmalıdır" diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Türkçe öğretmeni Beyhan Bilgiç'in ilk dersi vermesiyle 2008-2009 eğitim-öğretim yılı başladı. Dersin ardından protokol okulu gezerek incelemede bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 14:28:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?