4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Polis otosuna silahlı saldırı!

Kayseri'de, kendi aralarında tartışan gruba müdahale etmek isteyen polis ekibi silahlı saldırıya uğradı. Tüfekle 7 el ateş edilen olayda 1'i polis memuru 3 kişi yaralanırken, 4 kişi de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Melikgazi ilçesi İnönü Bulvarı Eski Tek Kavşağı'nda meydana geldi. Bir grubu tartışırken gören ve tepe lambalarını yakarak şahısların yanına giden Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekip otosuna tüfekle 7 el ateş açıldı.

Polis ekibinin de tabancasına sarıldığı ancak ateş açmadığı olayda, ekip otosunda bulunan ve ismi açıklanmayan 1 polis memuru ile kendi aralarında tartışan şahıslardan Y.O. (34) ve R.U. (32) yaralandı.

Ekip otosunda hasar meydana gelirken, polis memuru ile diğer 2 şahıs Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, S.K. (29), Ş.S. (34), F.S. (27) ve H.K. (26) isimli şahıslar ise yakalanarak gözaltına alındı.

Olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olay yeri inceleme ekipleri ise el feneri ışığında yaklaşık yarım saat boş kovan aradı. Bir süreliğine kapatılan kavşak yapılan incelemelerin ardından tekrar trafiğe açılırken, soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 11:58:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?