5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Polisin eşiyle kavgasında kan aktı

Kayseri'de bir polis memuru ile eşinin kavgası kanlı bitti. Genç kadın eşine ait tabancanın ateş alması sonucu hayatını kaybederken, polis memuru da kalbinden yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, TOKİ Polis Lojmanları'nda meydana geldi. İddiaya Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliği bünyesinde görev yapan M.K. (34) isimli polis memuru, eşi Ö.K. (31) ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Komşuların da araya girmesi ile sona eren tartışma, daha sonra yeniden başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu eşine ait silahı eline alan Ö.K., kendisini öldürmek istediğini söyleyerek ateş etmeye çalıştı. Bu sırada Ö.K.'nin elindeki silahı almaya çalışan polis memuru M.K.'nın çabası yeterli olmazken, tabancadan çıkan kurşun genç kadının sırtını delerek silahı almaya çalışan M.K.'nin kalbine isabet etti.

Yaşanan kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadını ve eşini Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Ö.K. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, M.K. ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Ö.K.'nın cenazesi memleketi Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde toprağa verildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 18:09:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?