5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Polisin yapamadığını direk yaptı!

Kayseri'de, 'dur' ihtarına uymayan bir otomobil sürücüsüyle polis arasında kovalamaca yaşandı. 282 promil alkollü olduğu anlaşılan sürücü, otomobiliyle geri manevra yaparken bir direğe çarparak durdu.

Edinilen bilgiye göre önceki gece trafik uygulaması yapan ekipler, durumundan şüphelendikleri bir aracı kontrol etmek istedi. Polisin 'dur' ihtarına aldırış etmeyen sürücü, otomobiliyle kaçmaya başladı. 38 KS 645 plakalı otomobil ile trafik ekibi arasında uzun süre kovalamaca yaşandı.

Mimarsinan Kavşağı'ndan kaçmaya başlayan otomobil, Sivas Caddesi ve Mustafa Şimşek Caddesi üzerinde bulunan ekiplere yakalanmadan Köşk Mahallesi'ne kadar devam etti. Bu sırada telsiz anonsunu duyan trafik ve asayiş ekipleri, mahalleyi abluka altına aldı.

Polis ekiplerini gören otomobil sürücüsü geri geri kaçmaya çalıştı. Geri manevra yapan otomobil bir elektrik direğine çarparak durdu. Bir ara sokakta sıkışan ve kaçamayan sürücü ile yanında bulunan arkadaşı, polis tarafından gözaltına alındı. Etkisiz hale getirilen şahıslar polis merkezine götürülürken, otomobili kullanan Y.K.'nin 282 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 21:34:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?