2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Poşetten bebek çıktı

Kayseri'de 19 yaşında hamile kalan genç kadın, evinde doğurduktan sonra öldüğünü belirttiği bebeğini poşete koydu. Kanaması arttığı için gittiği hastanede, "Düşük yaptığım için bebeği poşete koyup çöpe attım" dediği ileri sürülen kadından şüphelenen polis, adli tıp doktoruyla gittiği evde şaşkına döndü.

Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesinde 19 yaşındaki H.Ş., bebeği evinin tuvaletinde doğurdu. Kanaması artan H.Ş., Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bebeğin nerede olduğunu soran polise, "Düşük yaptığım için bebeği poşete koyarak çöpe attım" dediği iddia edilen H.Ş.'den şüphelenen ekipler, adli tıp doktoruyla eve gitti.

Annesi N.Ş. ile 16 yaşındaki S.Ş.'nin bulunduğu eve giden polis, poşetteki erkek bebeği buldu. İlk tespite göre bebeğin normal doğumla dünyaya geldiği belirtilirken, boğaz ve göbek kısmında da kesikler görüldüğü ileri sürüldü.

Anne ve kardeş ile H.Ş.'nin farklı ifadeler verdiği öğrenilirken, bebeğin kesin ölüm nedeninin ise yapılacak otopsinin ardından belirleneceği kaydedildi.

Polis genç kadının anne ve kardeşini gözaltına alırken, önümüzdeki günlerde tedavisi tamamlanacak olan H.Ş.'nin de ifadesine başvurulacağı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2012 Cumartesi 13:24:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?