29
Nisan
2024
Pazertesi
KAYSERİ

Prezervatifin içindeki cisim ne?

Kayseri'de, yol kenarında bulunan yumurta büyüklüğündeki metal cismin içinde herhangi bir sıvının olmadığı belirlendi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Kayseri-Malatya karayolu 25. kilometrede yol kenarında prezervatif içerisinde bulduğu ve içinde sıvı olduğu iddia edilen yumurta büyüklüğündeki şüpheli cisimle ilgili incelemenin tamamlandığı öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğünde yapılan incelemede metalin cisim içerisinde herhangi bir sıvı veya kimyasal madde bulunmadığı tespit edildi. Ele geçirilen sikkeler ise Kayseri Müzesi Müdürlüğüne teslim edildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 gün önce Kayseri-Malatya karayolu 25. kilometrede yol kenarında prezervatif içinde yumurta şeklindeki bir cisim ve 2 sikke bulmuş, cisim içerisinde kimyasal madde olabileceği ihtimali üzerine uzman ekipler, bölgede radyoaktif ölçüm yapmıştı.

Aynı bölgede 20 Eylül'de uygulama yapan polis ekiplerince durdurulan hafif ticari araçta şüpheli bir metal cisim bulunması üzerine gözaltına alınan A.Ç, F.T. ve Suriyeli A.S, "kaçakçılık ile tehlikeli ve yasak madde bulundurmak" suçundan çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanmış, cisim ise detaylı şekilde incelenmek üzere Ankara'daki Refik Saydam Hıfzıssıhha Enstitüsüne gönderilmişti.

Yumurta şeklindeki şüpheli cismin de 20 Eylül'deki olayda yol kenarına atılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyordu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2013 Perşembe 16:22:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?