3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

PTT, 'Acele Koli' hizmetine başlıyor

Kayseri PTT Başmüdürlüğü'ne bağlı Posta İşleme Merkezi bünyesinde 15 Şubat tarihinden itibaren 'Acele Koli' hizmeti verilmeye başlanacağı belirtildi.

Kayseri PTT Başmüdürü Hüseyin Akar, vatandaşların işini kolaylaştırmak amacıyla acele koli hizmetine geçilmesinin kararlaştırıldığını söyledi.

Acele koli hizmetinde, Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Zonguldak, Afyonkarahisar, Elazığ, Mardin, Kayseri, Sivas ve Şanlıurfa illerinde karşılıklı olarak koli kabulünden sonra, en geç ertesi gün içerisinde teslimatının yapılacağını belirten Akar, bu hizmette mesafe gözetmeksizin sabit ücret tarifesi uygulanacağını açıkladı.

Kolilerde 1 kilograma kadar 4 YTL, sonraki her bir kilogram ve kesrinden 1.5 YTL alınmak suretiyle adresten alınıp adrese teslim edileceğinin altını çizen Akar, acele koli hizmeti için 169 nolu telefonun hizmet vereceğini bildirdi.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 16:40:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?