5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

PTT 169. yılını kutluyor

PTT'NİN KURULUŞUNUN 169. YILDÖNÜMÜ

PTT'nin kuruluşunun 169. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Kayseri PTT Başmüdürlüğü çalışanları, Vali Mevlüt Bilici'yi makamında ziyaret etti.

Kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunan PTT çalışanları, saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı okudu. Ardından Vali Mevlüt Bilici'yi makamında ziyaret eden PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen ve çalışanlar, kuruluş yıldönümü hakkında bilgiler verdi.

Türkmen, 169. yıllık tecrübenin verdiği güvenle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerini süratli ve verimli bir şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Türkmen, "PTT teşkilatı asli görevlerinin yanı sıra kuruluş gelirlerinin artırılması için PTT Bank projesi ile bankacılık sektöründe de söz sahibi olmuştur. 2008-2009 yıllarındaki kargo hizmetlerinde yeni bir anlayış ve farklı hizmet türleri ile halkımızın büyük beğenisini kazanmıştır. Artık kargolar adresten alınıp, adrese teslim edilmekte olup hızlı ve süratli olan bu hizmet karşısında vatandaşlar memnuniyetini ifade etmektedir. Kayseri halkına 17 PTT müdürlüğü, 34 PTT şubesi, 1 acentesi ve 560 adet personelle hizmet verilmektedir. Tüm iş yerlerimiz otomasyona açık olup, 7 işyerimiz PTT bank konseptine uygun hale getirilmiş, 6 işyerimizin yapımı devam etmekte olup, 4 işyerimizin proje çalışmaları devam etmektedir" dedi.

Vali Mevlüt Bilici ise, PTT'nin Türkiye’nin en eski kuruluşlarından biri olduğunu dile getirerek, PTT'nin 169. yılından buyana verdiği hizmetlerinden ötürü müteşekkir olduklarını dile getirdi.

PTT'NİN KURULUŞUNUN 169. YILDÖNÜMÜ
PTT'NİN KURULUŞUNUN 169. YILDÖNÜMÜ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 13:01:02
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 15:24:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?