8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Radyasyondan nasıl kurtuldu?

(ÖZEL HABER) KURŞUNLA RADYASYONUN ETKİSİNDEN KURTULDU

Kayseri'de yaklaşık 8 yıl önce radyasyona maruz kalan Abdulkadir Çolakoğlu, radyasyonun etkisinden kendi bulduğu kurşun yöntemiyle tamamen kurtulduğunu ileri sürdü.

Yaklaşık 8 yıl önce çalıştığı madende radyasyona maruz kalan 36 yaşındaki Abdülkadir Çolakoğlu, "8 yıl önce madende radyasyona 5-6 saat süreyle maruz kaldım. Sonra üzerimde kalın giysiler olmamasına rağmen ısı nedeniyle yandım. Sadece ince giysiler giyiyordum, yoksa dayanılmıyordu" dedi.

Manevi olarak bildirilen şekle göre bir yöntem bulduğunu söyleyen Çolakoğlu, "Radyasyonun etkisinden kurtulmak için kendimi kurşun yöntemiyle tedavi ettim. 1 ay gibi bir süre sonra sağlığıma kavuştum. Bu radyasyon üzerinde sadece manevi değil, teknik destek de alarak radyasyonun etkisinden kurtuldum" diye konuştu.

Bilimsel olarak da deney yaptıklarını belirten Çolakoğlu, "Radyasyonlu giydiğim giysiden bir parça kesip onun üzerine sıvı halde kurşun dökerek radyasyonu emdiğini gördük" dedi.

Japonya'da yayılan radyasyonu önlemek için önerilerde bulunan Çolakoğlu, "Radyasyonun üzerine kurşun plaka veya sıvılaştırılmış kurşun püskürtülmesi gerekmektedir. Bu kurşun 3 bin derecede ısıtılıp temizlenmiş oluyor. Tabiata da zarar vermiyor" ifadelerini kullandı.

Tedavi yönteminden de bahseden Çolakoğlu, "Tedavisi yine kurşunla uygulanacak yöntemle insan 10 saat gibi bir sürede normal sağlığına kavuşacak ve radyasyon vücuttan atılacak. Radyasyondan korunmak için tek bir madde ile yapılan elbiseyle insan hiçbir radyasyona maruz kalmayacak. En tehlikeli radyasyonlu bölgede bile çalışabilecek" şeklinde konuştu.

(ÖZEL HABER) KURŞUNLA RADYASYONUN ETKİSİNDEN KURTULDU
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2011 Salı 10:52:01
Güncelleme :5 Nisan 2011 Salı 18:17:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?