3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Rakı ve sigara hırsızları yakalandı

İzmir'den Kayseri'ye gelerek sigara ve rakı hırsızlığı yaptıkları tespit edilen 3 kişi ile bunlara yardım ettiği belirlenen 1 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son zamanlarda meydana gelen sigara ve rakı hırsızlığı olayları nedeniyle çalışma başlattı.

Şüphe üzerine yabancı plakalı bir araç kontrol edildi. Aracın bagajında koli halinde rakı şişeleri gören polis ekiplerinin, 'Bu rakıları nereden aldınız?' sorusuna çelişkili yanıtlar veren 1'i bayan 3 kişi, gözaltına alındı.

Yapılan araştırmalarda yakalanan M.A. (36), E.M. (24) ve M.Y. (22) isimli şahısların İzmir'den Kayseri'ye marketlerden hırsızlık yapmak için geldikleri ve çok sayıda hırsızlık suçundan da kayıtları olduğu tespit edildi. Kayseri'de ikamet eden ve şüphelilere yardımcı olduğu tespit edilen A.S. (27) isimli şahıs da yakalanarak gözaltına alındı.

Şahısların yapılan sorgulamalarında, Talas ilçesinde ve Argıncık Cumhuriyet Mahallesi'nde 10 bin YTL, Talas Yeni Doğan Mahallesi'nde bin YTL ve Cumhuriyet Mahallesi 3. Cadde üzerinde ise 8 bin YTL olmak üzere 19 bin YTL değerinde sigara çalınması olaylarına karıştıkları belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 14:53:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?