7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Sahte hekime 4 yıl hapis

SAHTE HEKİME 4 YIL HAPİS CEZASI

Kayseri'de 16 yaşındaki gencin dişini çekerek ölümüne neden olduğu ileri sürülen sahte diş hekimi, 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Yargıtay'a gönderilen dava onandığı takdirde cezaevine girecek olan sahte hekim serbest bırakıldı.

Geçen yıl 16 yaşındaki Sinan Kahriman, ağrıyan iltihaplı dişinin diş protez laboratuvarında kendisini hekim olarak tanıtan Y.Ü. tarafından çekilmesinin ardından hayatını kaybetmişti. Bugün 4. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada, ölen gencin babası Naim Kahriman ve yakınları ile tutuksuz yargılanan Y.Ü. ile avukatı hazır bulundu.

Mağdur tarafın avukatı davaya katılmazken, baba Naim Kahriman salona girmeden Y.Ü. ile tartıştı. Polis ekipleri baba Naim Kahriman'ı dışarı çıkarırken, görülen dava sonucu hakim, Y.Ü.'yü 4 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Karar Yargıtay tarafından onandığı takdirde cezaevine girecek olan Y.Ü. serbest bırakılırken, baba Naim Kahriman alınan karara tepki gösterdi. Adliye önünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kahriman, "Benim yüreğim sızlıyor. Ölen tavuk değil, benim evladım. Alınan karara itiraz edeceğim. Sonuna kadar gideceğim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2011 Çarşamba 12:04:05
Güncelleme :16 Mart 2011 Çarşamba 13:28:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?