2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Sahte komiser karakolda dolandırdı

Kayseri'de elindeki telsizle kendini komiser olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan B.C'nin daha önce 1 kişiyi daha dolandırdığı ortaya çıktı.

21 Aralık 2006 tarihinde Yahyalı ilçesinde M.E'ye ait iş yerine elinde telsizle gelerek 2 adet cep telefonunu alan ve parasını ödemeyen B.C'nin, Kayseri'de Melikgazi Polis Merkezi'ne 200 metre uzaklıktaki bir iş yerinden de aynı yöntemle 2 cep telefonunu alıp dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı.

B.C. adlı dolandırıcı, bir süre önce elinde telsizle Melikgazi Polis Merkezine 200 metre uzaklıktaki F.Ö'ye ait iş yerine gelerek kendini polis olarak tanıttı. Vitrinden seçtiği 970 YTL değerinde 2 adet cep telefonunu alan B.C, telefonların parasını polis merkezinde ödeyeceğini söyleyerek iş yerinde çalışan bir kişi ile birlikte Melikgazi Polis Merkezine geldi. Yanında gelen kişiyi içeri gönderip “Sen üst kata çık, ben kantine uğrayıp geliyorum” diyen B.C'nin geri dönmemesi üzerine dolandırıldığını anlayan F.Ö. olayı polise bildirdi.

Yapılan araştırma sonucu dolandırıcı kişinin Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde M.E'ye ait iş yerinde de kendisini ilçeye yeni atanan komiser olarak tanıtarak 2 adet cep telefonunu alıp parasını ödemeyen B.C. olduğu ortaya çıktı.

Dolandırıcılık suçundan sabıkası olan B.C'nin bir başka dolandırıcılık suçundan tutuklandığı ve Gaziantep Cezaevinde olduğu bildirildi.
A.A
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2007 Cuma 14:02:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?