7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

'Sandıklara sahip çıkın' uyarısı!

MHP'DEN MAHALLE TEMSİLCİLERİNE 'SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN' UYARISI

MHP Melikgazi İlçe Başkanı Güven Hocaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri mahalle temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıda mahalle temsilcilerine seslenen Hocaoğlu, temsilcilerin sandıklara sahip çıkmalarını istedi.

Parti İl Binasında düzenlenen toplantıya Başkan Hocaoğlu'nun yanı sıra Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Yüçebaş, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Çolakoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda mahalle temsilcisi katıldı.

Mahalle temsilcilerine seçimlerde çok çalışmaları gerektiğini söyleyen Hocaoğlu, "28 Ocakta da Genel Başkanımızın Ankara’da yapmış olduğu toplantı ile seçim beyannamemizi açıklanmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi tek başına iktidarı hedeflediği için dolu dolu bir program hazırlamıştır. Bu program adaletten tutun, ekonomiye kadar esnaftan tutun köylüye kadar herkesi ayrı ayrı düşünerek top yekün bir kalkınma projesi hazırlanmış durumda. Bizlere düşen ise bu seçim beyannamesinin çok ciddi bir şekilde hatmetmemizdir. Önce biz anlayacağız ki sizler bizlerle beraber vatandaşın kafasına bu seçim beyannamesini nakşetmek zorundayız" dedi.

MHP'DEN MAHALLE TEMSİLCİLERİNE 'SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN' UYARISI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2011 Salı 11:09:02
Güncelleme :8 Şubat 2011 Salı 19:51:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?