3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Sarıgül'e 'Başbakan' tezahüratı

CHP Genel Başkan adaylarından Mustafa Sarıgül, CHP’nin 56 yıllık tek başına hükümet özlemine son vereceklerini söyledi. CHP Olağanüstü Kurultayı öncesi genel başkan adaylarından Mustafa Sarıgül, Kayseri’ye geldi.

Havaalanındaki coşkulu karşılamanın ardından parti il binasına geçen Mustafa Sarıgül, burada partililere hitaben kısa bir konuşma yaptı.

Sık sık konuşması "Başbakan Sarıgül", "Halkçı Sarıgül" sloganlarıyla kesilen Mustafa Sarıgül, CHP’nin 56 yıldır süren tek başına iktidar özlemine son vereceğini söyledi.

Sarıgül, "Ben istiyorum ki CHP şahlansın, halk ve partililer arasındaki duvarlar kalksın. Bu uyuyan devi uyandıralım. 29 Ocak hem CHP, hem de halkımız için dönüm noktası olacak. Bu kurultay koltuk sevdalısı olanlar ile CHP sevdalı olanların mücadelesi olacak. Ben şunu bir kez daha söylüyorum; benim ve arkadaşlarımın hiç bir zaman koltuk sevdası olmadı, olmayacak da. Bu kurultay muhalefette yaptığımız son kurultay olacak" dedi.

Buradan Hilton Otel’de partililer tarafından düzenlenen toplantıya katılan CHP Genel Başkan Adayı Sarıgül, partililere seslendi. Demokrasilerde aslolanın halkın gücü olduğunu kaydeden Sarıgül, "Benim halktan aldığım güç var. Halkın gücüne inanıyorum. 29 Ocak’tan sonda CHP’de padişahlık devrini bitireceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2005 Salı 17:24:02
Güncelleme :25 Ocak 2005 Salı 17:27:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?