4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Savaşa hayır futbol turnuvası

Kayseri'de Yaz Kur'an Kursları arasında düzenlenen 'Dünyada Savaşa Hayır' futbol turnuvasının şampiyonu, Hacı Şaban Kavafoğlu Camii Kur'an Kursu oldu.

Melikgazi İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen futbol turnuvasının final maçı Erciyesspor Altyapı Tesisleri'nde yapıldı. Final macı öncesi bir konuşma yapan Din Görevlisi Yücel Tatlı, geleceğin emanet edileceği çocukların barış ve huzur içinde yetişerek ülkelerine faydalı bireyler olmaları için bu turnuvayı düzenlediklerini söyledi.

Melikgazi İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Aslantürk ise, bu turnuvanın hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bu turnuvayı önümüzdeki yıl gruplar halinde yaparak daha genel bir turnuva olması düşünüyoruz. Çocuklarımız için barışı, sevgiyi, kardeşliği ve güzelliği anlatan bir gün olur inşallah” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından final maçı için karşı karşıya gelen Hacı Şaban Kavafoğlu Camii, Pakize Çiftlikçioğlu Camii takımını 2-1 yenerek, turnuvanın şampiyonu oldu. Maçın ardından turnuvada emeği geçenlere ve dereceye giren takımlara törenle plaket ve kupaları verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 16:16:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?