2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Sebze-Meyveye zam yok

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hal Kompleksi'nde satılan yaş sebze ve meyveye Ramazan zammı yapılmayacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Hal Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, belediye ve hal esnafının olaya duyarlı bir yaklaşım gösterdiğine dikkat çekilerek, "Ramazan ayı öncesinde yaş sebze ve meyveye zam yapılmayacak. Bu konuda Hal Kompleksi'nde faaliyet gösteren esnafla fikir birliği içinde hareket ediyoruz. Yaş sebze ve meyvede olabilecek spekülatif fiyat artışlarının önüne geçmek amacıyla sürekli fiyat kontrolleri yapılıyor. Ayrıca halde görevli ekiplerimiz ve Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, 24 saat kesintisiz denetimlerini sürdürerek şehrimize korsan olarak sokulmak istenen yaş sebze ve meyveye izin vermiyor" denildi.

Açıklamada ayrıca vatandaşların, yaş sebze ve meyve ile ilgili şikayetlerini Hal Müdürlüğü'nün 240 43 98 numaralı telefonuna bildirebilecekleri de belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2007 Salı 16:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Niyazi TURAÇ IP: 88.228.164.xxx Tarih : 12.09.2007 16:23:56

Adanada patlıcanın pazar fiyatı 25 ykrş belki üreticiden çıkış fiyatı 10 ykrş Kayseriye geliyoruz 1 ytl adanadan buraya nakliyesi bukadarmı pahalı? Kayseri esnafı, çok vicdansızsınız çooooook. Yukarıda verdiğim küçük bir örnek.