4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Seda Sayan Kayserilileri coşturdu

Sanatçı Seda Sayan, Kayseri'de verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Denizbank'ın 'Tarım Şenliği' etkinlikleri kapsamında Sümer Stadı'nda verilen konser öncesi, vatandaşlar davul ve zurna eşliğinde halay çekerek eğlendiler.

Bazı çiftçilerin tecrübelerini anlatmasının ardından bir konuşma yapan Denizbank İşletme ve Tarım Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk de, bankanın çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı.

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Seda Sayan ise, Kayseri'de üçüncü defa konser vereceğini söyledi. Kayseri'ye hayran kaldığını da ifade eden Sayan, “Gittiğim bazı şehirlerde fazla gezme fırsatı bulamıyordum. Fakat Kayseri'de bol bol gezme imkanı buldum. Erciyes Dağı'na hayran kaldım. Kayseri'nin insanları çok sıcak ve misafirperver. Ayrıca mantısı ve pastırması da muhteşem" dedi.

Daha sonra statta kurulan platforma çıkan Seda Sayan, Kayserili hayranlarının alkışlarıyla karşılandı. Hayranlarının konser boyunca eşlik ettiği Sayan, okuduğu şarkılarla Kayserililere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sırasında sık sık Kayseri mantısı ve pastırmasına da övgüler yağdıran Sayan, gece geç saatlere kadar sahnede kaldı.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı konser esnasında bazı vatandaşların heyecandan ağlaması, bazılarının ise cep telefonuyla görüntü çekmesi dikkatlerden kaçmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2008 Pazar 10:29:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sana dair IP: 78.180.98.xxx Tarih : 6.07.2008 15:45:58

cep tlf resim çekenleri anladımda heyecandan ağlayanları hiç anlamadım. bu memlekette heyecanlanacak ağlanacak o kadar çok şey varki.. bunların kafası örümcek ağıyla kaplı olanlar.