3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Şehit aileleri yararına kermes

Kayseri'nin Özel bir eğitim kurumundaki öğrenci velilerinin desteğiyle geliri şehit ailelerine bağışlanmak üzere bir kermes düzenlendi.

Son günlerde artan şehit olaylarından sonra özellikle şehit ailelerinin acısının paylaşılması için Özel Safa Koleji Konferans Salonu'nda düzenlenen kermes, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Kermese, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Elma, okul yöneticileri ve öğretmenlerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci ile velisi katıldı.

Kermeste bir konuşma yapan Okul Müdürü Mustafa Sağlam, milletimizin çok derin üzüntüler yaşadığını kaydederek, bu üzüntüleri bugünde yaşamaya devam ettiklerini söyledi. Sağlam, "Sadece üzülerek kalmayalım diye böyle bir faaliyete girdik. Okul aile birliğimizin desteğiyle böyle bir kermes düzenledik. Buradaki hedefimiz hem yardımlaşma ve dayanışma ruhunu öğrencilerimize aktarmak hem de bir nebzede olsa şehitlerimizin ailelerine yardımda bulunmak" dedi.

Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Elma ise yaptığı konuşmasında, "Eğer bu okulda bir aradaysak, çocuklarımızı okula gönderebiliyorsak, rahat ve huzur içinde dolaşabiliyorsak bu uğurda şehit olan askerlerimizin sayesindedir" diye konuştu.
Konuşmaların ardından okul öğrencilerinden Kübra Taşkaraca'nın okuduğu 'Çanakkale Şehitleri' adlı şiir ise etkinliğe katılanlara duygulu anlar yaşattı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 16:05:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.terorsehitleri.com IP: 85.100.74.xxx Tarih : 18.10.2008 14:30:59

Allah Razı olsun...