4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Şehit cenazesi baba ocağına getirildi

Diyarbakır'da girdiği çatışmada şehit düşen Kayserili Jandarma Çavuş İsmail Uygun'un cenazesi, baba ocağına getirildi.

Kayseri'nin Turgut Reis Mahallesi'nde ikamet eden baba Mürsel Uygun'un evinin bulunduğu sokağa askeri ambulansın gelmesiyle birlikte, şehidin evinden feryatlar yükseldi.

Anne Sultan Uygun, askeri ambulansın kapısının açılmasıyla sarıldığı oğlunun tabutunu uzun süre bırakmak istemedi. Şehit annesi, ellerini açarak, "Analar dayanır mı bu acıya? Daha kaç yaşındaydın kuzum, ciğerime ateşler düşürdün" diyerek ağıt yaktı. Daha sonra şehit babası Mürsel Uygun ve şehidin kardeşleri tabuta sarılarak öptü.

Askeri ambulans daha sonra Garnizon Komutanlığı'na hareket etti. Şehit evinde fenalık geçirenler ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Evli ve bir çocuk babası şehit Jandarma Çavuş İsmail Uygun'un, bugün Hunat Camii'nde yapılacak törenin ardından toprağa verileceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 14:20:55
Güncelleme :20 Kasım 2008 Perşembe 14:26:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer öncü IP: 88.229.88.xxx Tarih : 22.11.2008 22:06:52

DAHA NEYİ BEKLİYORSUNUZ ALLAH AŞKINA BU ÇOCUKLARIN HESABINI KİM ÖDEYECEK KANLARINI KİM ALACAK VATANIMIZA ASKER LAZIMSA SEVE SEVE GELMEYE HAZIRIZ BİDAHA YAPARIM ASKERLİĞİMİ YETER Kİ VATANIMIZ KURTULSUN BU PİSLİKTEN ŞEHİDİMİZE ALLAH TAN RAHMET AİLESİNE SABIR DİLİYORUM SAYGILAR ÜLKÜCÜ GENÇLİK ÖMER ÖNCÜ