4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verdi. Vali Bilici, şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Kayseri Polis Evi'nde verilen iftar yemeğine şahit ve gazi ailelerinin yanı sıra, Garnizon Komutanı Rıdvan Ulugüler, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, AK Parti Kayseri milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, Yaşar Karayel, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve kamu kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Vali Mevlüt Bilici, şehit ve gazi yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Bilici, “Siz ülkesi için canlarını veren insanlarsınız. Onlar bizimde canlarımız. Biz sizlerle çok sık bir araya gelemezsek de, bugün burada hep birlikte olmaktan gurur duyuyoruz” dedi. Vali Mevlüt Bilici daha sonra şehit ve gazi ailelerinin masalarını dolaşıp onlarla sohbet etti.

Bilici yanına gelen Saniye Özdemir isimli bir şehit polis annesinin sorunlarını dinleyerek, gerekli yardımların yapılacağını belirtti. Yemek sonrası şehit ve gazi ailelerine çeşitli hediyeler verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 14:31:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?