4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Şehitler için mevlit okutuldu

Kayseri'de Kamusen İl Temsilciliği ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Kayseri Şubesi tarafından Kuzey Irak'ta şehit düşen askerler için mevlit okutuldu ve şeker dağıtıldı.

Hunat Cami'sinde gerçekleştirilen etkinlikte ilk önce öğle namazı öncesi Kuzey Irak'taki kara operasyonu sırasında şehit düşen askerler için mevlit okutuldu.

Öğle namazı çıkışında ise vatandaşlara yaklaşık bin 500 adet mevlit şekeri dağıtıldı. Etkinlik hakkında bilgiler veren Kamusen İl Temsilcisi Ali Benli, Kuzey Irak'a düzenlenen "Güneş Harekatı'nda" şehit düşen askerler için bu tür bir faaliyet gerçekleştirdiklerini söyledi. Benli, “Ölen askerlerimizin ruhu şad olsun. Şehit düşen askerlerimizin kutsallarına saygı göstermeliyiz. Şehitlerimiz için fazla bir şey yaptığımıza inanmıyoruz. Türk milleti olarak ortak değerlere sahip çıkmalıyız. Allah bu millete bir daha böyle bir bela vermesin” dedi.

Benli'nin konuşmasının ardından açıklama yapan Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Kayseri Şubesi Temsilcisi Zeki Kara, son dönemlerde vatandaşları daha çok duyarlı olmaya davet ettiğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2008 Cumartesi 15:48:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?