1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Şeker Dünyası yenilendi

Kayseri Şeker Fabrikası'nın yayın organı olan Şeker Dünyası isimli dergi, değişen yayın anlayışı ve geniş içeriği ile en kaliteli sektör dergisi olarak gösteriliyor. 

Kayseri Şeker Fabrikası bünyesinde faaliyet gösteren Şeker Dünyası, 4 ay önce yayın anlayışında yapılan değişiklikle daha zengin bir içeriğe kavuştu. Derginin Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirilen Serdar Gökhan Çiçek, Şeker Dünyası'nın Türkçe ve İngilizce yayın yaptığını, 20 bin adet basılarak Türkiye ve Avrupa'nın bazı kesimlerinde ücretsiz dağıtıldığını söyledi. Yönetimde değişiklik ile farklı bir görünüm kazanan Şeker Dünyası, tarım ve şeker sektöründe yaşanan sorunları ele alıyor. 

Kayseri'de uzun yıllar gazetecilik yapan Çiçek, aylık Şeker Dünyası'nın 27. sayısına ulaştığını belirtti. Şeker sektöründe yaşanan sorunlara ilişkin önemli isimlerden görüş alarak dergi aracılığı ile kamuoyuna duyurduklarını dile getiren Çiçek, derginin içeriğini her sayıda daha da genişletmek için çaba sarf ettiklerini söyledi. 

Uzun yıllar Kayseri Valiliği Basın Yayın Müdürlüğü görevini yürüten Ahmet Ersin Yaşar, derginin Yazı İşleri Müdürlüğü'nü üstlendi. Şeker Fabrikası Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü'nde görevli Eyüp Ensari, Okan Nakipoğlu, Eray Kızılkaya ve Ahmet Bozbey de Şeker Dünyası'nın başarısı için çalışıyor.
iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2007 Salı 13:33:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?