5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Seks kaçamağı sonu oldu!

Kayseri'de 65 yaşında bir kişinin, hayat kadınıyla ilişkiye girdikten sonra fenalaşarak hayatını kaybettiği öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, Melikgazi ilçesi Şehit Nazım Bey Mahallesi Kutluk Sokak'ta bulunan bir metruk binada meydana geldi. M.G. (65) isimli şahıs, iddiaya göre bugün öğle saatlerine doğru bir hayat kadınıyla ilişkiye girdikten sonra fenalaşarak hayatını kaybetti.

Daha sonra binadan çıkan kadın, durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, M.G.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay Yeri İnceleme ekipleri binada geniş çaplı inceleme yaparken, şahsın cesedi içeride yatağı
olmayan bir ranzanın bulunduğu odadan polis ve sağlık ekipleri tarafından çıkarılarak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Mahalle sakinleri genelev yıkıldıktan sonra hayat kadınlarının buraya geldiğini belirterek, "Bir genelev kurmadılar Kayseri'de. Şimdi her yer genelev oldu. Önce bir tane genelev vardı. Şimdi mahalle aralarına sızdılar, herkes rahatsız" diye sitemde bulundu.

Hayat kadınlarının bulunduğu metruk binanın karşısında caminin bulunması dikkat çekerken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.


 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 17:43:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?