7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Serinleten parkların yenileri yolda

SERİNLETEN PARKLARIN YENİLERİ YOLDA

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, sıcak havalar nedeniyle bunalan insanları rahatlatıp dinlendiren parklara bu sezon 10 yeni park daha katacaklarını söyledi.

Hayatı kolaylaştırmak ve yaşanabilir bir şehir sunmak için yaptıkları hizmetler içinde park ve yeşil alanların önemli bir yeri olduğunun altını çizen Başkan Bekir Yıldız,” Park ve yeşil alan çalışmaları bizim için olmazsa olmaz niteliktedir. İşten, koşturmacadan, sıcaktan yorulan ve bunalan insan; dinlenmek, huzur bulmak için parklara koşuyor. Hava sıcaklığının hissedilir oranda artması da parklara olan bu ilgiyi artırıyor. Biz de vatandaşımızın ilgisinden ve misafirliğinden çok memnunuz. İlgi gören parklarımıza 10 yeni park daha ekleyeceğiz” dedi.

Başkan Bekir Yıldız, yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından beğenilerek kullanılmasından huzur duyup, keyif aldıklarının altını çizerek,” Parklarımıza misafir olan vatandaşlarımızı en iyi şekilde ağırlamak için parklarımızı 7'den 70'e herkesin kullanabileceği mekanlar olarak donatıyoruz. İmar çalışmaları sonucunda 5 mahallemizde oluşturduğumuz 10 yeni parkın yapım çalışmalarına başladık. Zümrüt'te 2, Turgut Reis'te 3 Yenişehir'de 2, Erkilet Cami Kebir'de 1 ve Dere mahallesinde ise 2 yeni park yapıyoruz. Kocasinan Belediyesi sınırları içindeki yeşil alan miktarı 3 milyon metrekareye yaklaştı” şeklinde bilgiler aktardı.

SERİNLETEN PARKLARIN YENİLERİ YOLDA
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2011 Perşembe 11:34:02
Güncelleme :7 Temmuz 2011 Perşembe 11:43:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?