5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Serseri kurşun oynarken vurdu

Kayseri'de arkadaşlarıyla evlerinin önünde oynayan çocuk, nereden geldiği belirlenemeyen bir kurşunla sağ omzundan yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Kocasinan ilçesi Ziya Gökalp Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi üzerindeki Tekbir Apartmanı'nın bahçesinde meydana geldi.

Zehra-Ayhan A. çiftinin çocukları olan O.A. (8), arkadaşlarıyla apartmanın bahçesinde oyun oynadığı sırada nereden geldiği belirlenemeyen bir kurşunla yaralandı.

Kanlar içinde eve giden O.A., babasının çağırdığı ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurşunun sağ omzuna isabet ettiği belirtilen O.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Baba Ayhan A., oğlunun apartmanın önünde oynadığı sırada nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla yaralandığını belirterek, "Oğlum apartmanın önünde oynuyordu. Sonra omzundan yaralı halde ve elinde bir kurşunla eve geldi. Herkesin elinde silah var. Kurşun serseri değil, bu silahı kullanan çocuklarının eline silah veren serseri" diyerek sitemde bulundu.

Polis ekipleri mahallede geniş çaplı inceleme başlatırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2009 Pazar 11:23:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?