3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Sevgi bayrağı Kayseri Lisesi'nde

Sivas'tan atletlerin alarak Kayseri'ye getirdiği Sevgi bayrağı, Kayseri Lisesi önünde yapılan bir törenle karşılandı.

Atletlerin Sivas il sınırından şehirmerkezine kadar getirdiği Sevgi Bayrağı için Kayseri Lisesi önünde gerçekleştirilen törene, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, Melikgazi İlçe Kaymakamı Nusret Dirim, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Sivas il sınırında atletlerin alarak Kayseri Lisesi'ne getirmesinin ardından bayrak, Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği 3. sınıf Öğrencisi Selda Özmen tarafından Melikgazi İlçe Kaymakamı Nusret Dirim'e teslim edildi.

Teslim sırasında konuşan Dirim, “Şehrimizde bir gece misafir edeceğimiz bu kutsal emanet burada geceledikten sonra yarın Kayserili Atletlerce Nevşehir'e götürülecektir' Sevgi Bayrağı'nı kabul etti.

Ardından Sevgi Bayrağı, Türkiye İzciler Federasyonu Üyesi Baki-Ayşe Simitcioğlu tarafından Anadolu Lisesi öğrencisi Figen Büyüksarı'ya verildi. İzcilerin sabaha kadar birer saatlik nöbetle koruyacakları bayrak, sabah saatlerinde Nevşehir'e gitmek üzere Kayserili atler tarafından alınacak.

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 09:15:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?