3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Sevgililer Günü'nde nikahları kıyıldı

Talas Belediyesi Bayan Meclisi sevgililer gününde hazırladıkları organizasyonla 2 gencin nikahına ev sahipliği yaptı. Gençlerin nikahlarını Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım kıydı.

Talas Belediyesi Nevin Akyurt Bayan kültür merkezinde kıyılan nikahta, gençlerin aileleri de hazır bulundular. Sevgililer günü nedeniyle bayan meclisinin hazırladığı nikah töreninde ailelerin mutlu ve anlamlı gününe Başkan Yıldırım da ortak oldu. Gençlerin nikahını kıyan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, en büyük ve en kıymetli kurumun aileler olduğunu belirtti.

Başkan Yıldırım, “Aileler ne kadar mutlu, sağlıklı ve huzurlu olursa, toplumda o kadar huzurlu olur. Bu yüzden yuva kurmaya millet olarak çok büyük ehemmiyet veriyoruz. İnşallah huzuru mutluluğu aşkta dileyerek iki yeni ailenin temelini atıyoruz. Artık ferdi hayatlar sona eriyor, aile hayatları başlamaktadır. Allah ömür boyu mutluluk ve hayırlı evlatlar nasip etsin” şeklinde ifade etti.

Hava Pancar-Alp Ünal ve Gamze Şen-Mahmut Buzacı çiftlerinin nikahlarını kıyan Başkan Yıldırım, Bayan Meclisi Başkanı Rezan Aktaş’la birlikte gençlerin nikah cüzdanlarını verirken, günün anısına çiçek ve altın hediye ederek tebriklerini ifade ettiler.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 14:02:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?