4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Sevgililer Günü'ne özel altın terlik!

Kayseri'de kuyumculuk yapan 24 yaşındaki Yusuf Kuzucu, Sevgililer Günü'ne özel olarak hazırlanan altın terliği, vitrindeki altın bilezikler ve pırlantaların yanında satışa çıkardı.

Kayserili kuyumcu Yusuf Kuzucu, Sevgililer Günü'nde gelenek haline getirdiği altın terliği bu yıl da vitrinine koyarak satışa çıkardı. Cumhuriyet Mahallesi'ndeki kuyumcu dükkanı Atasay Kuzucu'da pırlantalar ve altın takılar arasına konan altın terlik, alıcısını bekliyor.

Atasay Altıncılık firması tarafından Sevgiler Günü'ne özel olarak imal edilen ayakkabının, 38 numara kösele üzerine Eskişehir örgülü hasır ve 80 gram altın işlemeli olarak altın ustaları tarafından bir haftada yapıldığı bildirildi. Geçen yıl Sevgililer Günü'nde satışa sunulan altın terliği bir işadamının aldığını belirten Kuzucu, "Sevgililer Günü'nde 3 yıldır aynı tip terliği yaparak satışa sunuyoruz. Artık gelenek haline geldi.

Kent dışından talipleri olmasına rağmen Kayserili müşterilerimiz satın alıyor. Özel yapım 80 gram altını olan terliği 3 bin 750 YTL'den satışa çıkardık. Altın terliği geçen yıl ismini açıklamamızı istemeyen bir işadamı, sevgilisine aldı. Bu yıl da kim sevgilisini sevindirecek diye bekliyoruz" şeklinde konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 18:16:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?