3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

‘Şiir akşamları’ ilgi görüyor

Kayseri’de her Cuma akşamı düzenlenen ‘Şiir akşamları’ dinletisi, izleyenlerini büyülemeye devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanlığı Salonu’nda düzenlenen şiir dinletisine Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Hüseyin Türkmen, Kayseri Şiir Akşamları şairleri ve dinleyici katıldı. Şair Betül Övünç, Vedat Çalık ve Duran Tamer’in katkıları ile her cuma akşamı düzenlenen dinleti de okunan şiirler büyük alkış alıyor.

Ali Peker’in sunuculuğunu yaptığı Kayseri Şiir Akşamları gecesinde şiir okuyan şairler Mustafa Ünal, Abdulkadir Göçmen, Mustafa Ferit Yıldız, Halit Doğan, İbrahim Mucuk, Ufuk Peker, Bekir Balaban, Dr. Mesut Özbek, Ali Rıza Navruz, Betül Övünç, Bünyamin Feyzioğlu, Ozan Erbabi, Deniz Dengiz Şimşek, Hüdaverdi Aydoğdu, Ali Baş, Ziya Şahin, Duran Tamer, Süleyman Karaca, Aysu Akdeniz, Yılmaz Tahran, Mehmet Kaşlı, Hikmet Onaç, Remzi Karabağ, Bünyamin Koç, Ömer Tural ve Süleyman Taş bayrak ve vatan sevgisi ile güncel konuları işledikleri şiirlerini okudu.
Kayseri Şiir Akşamları gecesine katılan İl Kültür Turizm Müdürü İsmet Taymuş, gecenin Kayseri’nin sosyal hayatına renk kattığına inandığını belirterek, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kayseri Şiir Akşamları’na ilk defa katılarak ‘Gurbetin Gamlı Sesi’ adlı şiir kitabının tanıtımını yapan şair Sabahattin Altıntaş, çocukları Osman ve Gurbet Altıntaş ile sazlı sözlü mini konser verdi. İzleyenler tarafından büyük beğeni gören mini konserin ardından şair Sabahattin Altıntaş şiir kitabını imzalayıp dağıttı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın’da ilk şiir kitabını yayınlayan Sabahattin Altıntaş ve çocukları ile bir araya geldi. Katılımcılar daha sonra günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 17:36:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şükrü somuncu IP: 88.227.47.xxx Tarih : 18.01.2009 00:30:14

kültür ve edebiyat adına yapılan bu karşılıksız hizmete katkısı olanlara teşekkürler.3kere katıldım develide olduğum için her zaman katılamıyorum ama çok muhteşem ve samimi bir ortam