30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Silahlı bıçaklı kavga sonucu 2 yaralı

Kayseri'de meydana gelen olayda, kavga eden 2 kişiden biri diğerini silahla bacağından yaralarken, diğer şahıs ise kendisini yaralayanı bıçakladı.
 
Edinilen bilgiye göre, olay Battalgazi Mahallesi Salihli Sokak'ta dün gece meydana geldi. Aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Yılmaz D. ile Hüseyin K. yol üzerinde karşılaştı. Birbirlerini gördükten sonra kavga etmeye başlayan Yılmaz D. ve Hüseyin K, bir süre sonra silahlarına ve bıçaklarına sarıldı. Kavga sırasında Hüseyin K. silahla Yılmaz D.'yi bacağından yaralarken, Yılmaz D. ise bıçakla Hüseyin K.'yı vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Olay yerine polislerin gelmesinden sonra kavga yatıştırılırken, kavgaya mahalle sakinlerinden bazıları da müdahale etti.
 
Kavgada bıçakla ağır şekilde yaralanan Hüseyin K. olay yerine gelen bir polis minibüsüyle Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken, Yılmaz D. de olay yerine gelen ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hüseyin K.'nın tedavi altına alındığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Yılmaz D, ikinci bir olayın çıkmasına karşın ambulanstan indirilmeden Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.
 
Her 2 şahsın da hayati tehlikeleri bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2006 Cumartesi 12:34:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?