4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

'Sinema Şenliği' 29 Haziran'da

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türk sinemasının son dönemlere damgasını vuran filmlerini ‘4. Yaz Akşamları Sinema Şenliği’nde vatandaşlarla buluşturacağı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, yaz akşamlarında açık hava sinema keyfinin busene 4’üncüsü düzenleyeceklerini söyledi.

Durukan, "Bir dönem yaz akşamlarının vazgeçilmez keyfi olan ve insanların ay ışığında ailece eğlenmeye gittikleri yazlık sinemaları vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Yaz sineması gösterimlerine bu yıl 29 Haziran’da '120' filmi ile başlıyoruz. 15 Temmuz 2008 gününe kadar sürecek olan şenlikte, son dönemde Türk sinemasının ses getiren filmlerinin gösterimi yapılacak. Etkinliklerimiz ücretsiz olarak izlenebilecektir" dedi.

Mimarsinan Parkı Anfi Tiyatro'da her gün saat 20.30'da başlayacak olan "4.Yaz Akşamları Sinema Şenliği"nde '120, 'Beyaz Melek', 'Mutluluk', 'Horton', 'Altın Pusula', 'Hayattan Korkma', 'Hicran Sokağı', 'Mevlana' gibi filmlerin seyrettirileceği belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 17:18:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?