7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Sinemada şaşırtan evlilik teklifi

SİNEMADA ŞAŞKINA ÇEVİREN EVLİLİK TEKLİFİ

Kayseri'de bir genç, sinema salonunu kapattırarak hazırladığı slayt gösterisiyle kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu. Benzerine ancak film ve dizi senaryolarında rastlanacak olan evlenme teklifi, genç kızı sevinç gözyaşlarına boğdu.

Kayseri'de bir sinema salonunu kapatan 26 yaşındaki Necmettin Göç, arkadaşlarıyla bir araya gelerek fuayede beklemeye başladı. O sırada arkadaşıyla sinema salonuna giren Gülizar Kurt, vizyondaki film yerine erkek arkadaşı Necmettin Göç'ün hazırladığı slayt gösterisinin başlamasıyla şok geçirdi. Bir anda kendini sinema perdesinde gören Gülizar Kurt, arkadaşına sarılarak heyecanını bastırmaya çalıştı. Daha sonra sinema salonuna giren Necmettin Göç, Gülizar Kurt'u da alarak sahneye çıktı.

Göç, sahnede bağırarak evlenme teklifinde bulundu. Salonda bulunan arkadaşları, "Evet de" diyerek Gülizar Kurt'a baskı yaparken, gözyaşlarına hakim olamayan genç kız, "Evet" diye bağırdı.

Evlenme teklifi için uzun zamandır hazırlık yaptığını belirten Göç, "Arkadaşlarım ile bayağı düşündük. Herkesin yaptığı gibi basit bir teklif olmasını istemedim. Uzun zamandan sonra böyle bir plan yaptık. Çok güzel oldu. Hayatımız boyunca unutamayız. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gülizar Kurt ise heyecandan konuşamayacağını söyledi.

SİNEMADA ŞAŞKINA ÇEVİREN EVLİLİK TEKLİFİ
SİNEMADA ŞAŞKINA ÇEVİREN EVLİLİK TEKLİFİ
SİNEMADA ŞAŞKINA ÇEVİREN EVLİLİK TEKLİFİ
SİNEMADA ŞAŞKINA ÇEVİREN EVLİLİK TEKLİFİ

 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2011 Çarşamba 14:37:03
Güncelleme :22 Haziran 2011 Çarşamba 18:12:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?