5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Sınıf arkadaşı sürpriz yaptı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bayramlaşma esnasında 30 yıl önceki sınıf arkadaşıyla karşılaşınca şaşkına döndü.

Eski hatıraların anlatıldığı sohbette, Bakan Yıldız bunun bayramda kendisine verilen en güzel hediye olduğunu belirtti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Talas ilçesinde belediyenin tertip ettiği bayramlaşma törenine katıldı.

Burada vatandaşlar ile bayramlaşan Bakan Yıldız, birlik beraberlik çağrısında bulundu. Çocuklarla yakından ilgilenen Bakan Yıldız, daha sonra Hacılar İlçe Belediyesi'ne geçerek burada da vatandaşlarla bayramlaştı. Bu sırada belediye başkanlığı makamına gelen Raziye Demirayak isimli kişi, Bakan Yıldız'a kendisini tanıtarak lisede sınıf arkadaşı olduklarını söyledi. Kendisini tanıyan Bakan Yıldız ise mutluluğunu dile getirdi. Bakan Yıldız ile 1976-1979 yılları arasında Kayseri Lisesi 9-E sınıfını paylaşan Raziye Demirayak, bakanla 30 yıl önceki hatıralarını konuştu.

Bakan Yıldız'ın matematikte oldukça başarılı olduğunu ve kendisinin ahlak açısından da örnek alınacak bir kişi olduğunu dile getiren Raziye Demirayak, "Çok iyi bir öğrenciydi. Kendisini hep örnek almışımdır. Başarılı bir öğrenciydi, iyi bir yerlere geleceğini tahmin etmiştik. Mezun olduğundan bu yana ilk defa karşılaştık. İnternet üzerinden kendisine ulaşmayı denedim fakat başaramadım. Bayram ziyareti için geldiğim Kayseri'de Bakan Yıldız'ı da görmem benim için büyük bir sürpriz oldu" ifadelerini kullandı.

Bakan Yıldız ise kendisine verilen en güzel bayram hediyesinin sınıf arkadaşı ile karşılaşmak olduğunu dile getirdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2009 Pazartesi 18:12:56
Güncelleme :21 Eylül 2009 Pazartesi 18:33:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?