3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Şiremenli Caddesi hizmete açıldı

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, eskiden 300 metre olan ve Şiremenli Sokak olarak bilinen yolda düzenleme ve genişletme çalışması yapılarak cadde olarak hizmete sunulduğunu söyledi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, yol genişletme ve çevre düzenleme çalışması sonucunda toplam bin metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yeni bir alternatif yolu Melikgazi ilçesine kazandırdıklarını belirtti.

Memduh Büyükkılıç, “Kiçikapu semtindeki Halk Bankası yanında giriş olan Şiremenli Sokak dar ve düzensiz eski bir yoldu. İmar planındaki yeni oluşumu hizmete sunduk. Bu çalışma ile artık Şiremenli Caddesi oldu. İnönü Bulvarı ile Deliklitaş Caddesi arasında yer alan Şiremenli Caddesi, Kayseri şehircilik tarihinde ayrı bir yeri vardı. Şiremenli Caddesi elektrik, kanalizasyon, PTT, içme suyu gibi tüm altyapısı ile bir bütün olarak tamamlandı. Caddenin belirli yerlerinde cep otoparklar oluşturuldu” dedi.

Şiremenli Caddesi ile bölgenin fiziki çehresinin değiştiğini, bu caddeye bağlanan ara yolları ile bölgenin hızla imarlaşarak çok katlı binaların yükselmesine imkan bulacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Şiramenli Caddesi için yaklaşık 2 bin 300 ton asfalt kullanıldığını ve 600 bin YTL harcama yapıldığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 17:37:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?