4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Şişmanoğlu'ndan 4 yıllık imza

Kayserispor, Almanya 2. Lig takımlarından Saint Pauli'de forma giyen ümit milli futbolcu Ömer Şişmanoğlu'nu renklerine bağladı.

Kulüp binasında düzenlenen ve Asbaşkan Şaban Miraboğlu ile Genel Menajer Süleyman Hurma'nın da hazır bulunduğu imza töreninde 19 yaşındaki gurbetçi golcü Ömer Şişmanoğlu, kendisini 4 yıllığına Kayserisporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Asbaşkan Miraboğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyerek, "Yönetim olarak belirlediğimiz hedefler doğrultusunda anlaştığımız futbolcularla sözleşme imzalıyoruz. İki tane yabancı oyuncu alarak transfer çalışmalarını tamamlayacağız.Kayserispor'un 4 yıldır yakaladığı sportif başarıyı daha da ileriye götürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Gurbetçi futbolcu Ömer Şişmanoğlu ise, Kayserispor gibi hedefleri olan bir takıma gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.Genel Menajer Süleyman Hurma da, Ömer Şişmanoğlu'nun her takımın kadrosunda görmek istediği bir futbolcu olduğunu belirterek, bu transferi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Genç futbolcu Ömer Şişmanoğlu, imza töreni sonrası Kayserispor bayrağıyla basın mensuplarına poz verdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 16:28:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?